Drottning Silvia invigde World Forum

MMS

Drottning Silvia invigde World Forum


Music Against Drugs i Kungsan

MMS

Music Against Drugs i Kungsan har inletts. Bra artister, bra mellansnack, men
publiken svek. Många var nog rädda för de regntunga skyarna och stannade hemma.

Men de öppnade sig inte o vi förblev torra. Och vi som kom fick uppleva en härlig eftermiddag och kväll.

Och dragoxarna Christer från Kris och Sofia från NBV som planerat arret så länge ska ha all heder!

Med Anders Englins orkester, sångerskan Gunilla Backman, och operagänget Divine (gud, vilka röstresurser!), Sen gjorde socialministern, tullchefen och kulturministern inhopp som man snabbt glömde... Däremot drog gulliga tullhunden Abbe applåder när han på föraren Sissis kommando letade upp amfetamin gömt i väskor på scen.

Och Mia Törnblom berättade om hur det går att bryta ett heroinberoende och bli framgångsrik författare och coach. Skådisen Benny Haag påminde om att alkohol är ett ännu större bekymmer. Hur många barn till missbrukare finns inte runt om oss?

** * * * * * *
Nå. Efter ett break så blev det mer go för de yngre (även flera äldre, jag såg flera utländska gäster som ska till Word Forum i veckan):
Dogge, Nordman, Dansgruppen Stylez med flera. DeDe berättade om hur mycket droger hon sett i artistbranschen, men själv stenhårt tagit avstånd och aldrig prövat! "Jag har sett avigsidorna på nära håll", berättade hon.

Rapparen Rastegar sa att "Musiken är bästa drogen" och Håkan "Nordman" Hemlin menade att det är självklart att han tar avstånd från knark. Han har ju missbrukat själv och vet vilket skit det är!

MAD var en härlig kick-off inför World Forum som börjar imorrn. Natti!

/Sven

RSS 2.0